Boston revisited

Af Dorte Toft 2

Det er alt for tidligt morgen i Somerville cirka 15 minutter med T-banen fra Boston, som tidsmæssigt er seks timer efter Danmark, og uddannelsesmæssigt er lysår foran.
Det er helt fantastisk at være tilbage, hvor jeg boede i 1999 i et halvt år, mens jeg arbejdede som US Correspondent for nyhedstjenesten IDG News Service. Det er vist det område, hvor der bor flest studerende pr. kvadratmeter i hele USA, hvilket især skyldes Harvard University (lige om hjørnet), Massachussetts Institute of Technology (rundt om næste hjørne) og Tufts University (næsten i forhaven). Det myldrer med ungdom.
En tur på nærmeste Starbuck-café fortæller også historien. Ved hvert andet bord sidder et ungt menneske og arbejder på sin bærbare. Gad vide, hvorledes cafeen holder omsætningen oppe.
Det er i øvrigt også et område med mange små high tech-virksomheder, typisk startet af universitetsforskere, der brænder efter at se deres forskning anvendt.
Jeg holder lige nu nogle feriedage, og i dag går turen mod nord op langs kysten. Til smukke kystlandskaber og nyfangede, nykogte hummere. Men arbejdet venter.

PS: Årsagen til, at jeg B-menneske er alt for tidligt oppe? Jeg forsøgte ihærdigt at ignorere min mobiltelefon, men måtte overgive mig. Det viste sig, at jeg havde lavet den klassiske bommert: Glemt at vedhæfte bilaget, blot sendt mailen, og da bilaget rummede min ugentlige klumme til Berlingske Business var det skidt. Men alt lykkedes alligevel.

2 kommentarer RSS

  1. Af Nikolaj Stagis

    -

    Jeg har netop bestilt billet til New York om tre uger, hvor Reputation Institute holder deres 10. konference. Men efter din post at dømme, så er det ikke længere New York, men Boston jeg burde gå efter, når jeg igen tager til USA efter inspiration…

  2. Af Dorte Toft

    -

    Jovist, der er masser af hente i Boston. Jeg ville for eksempel ønske, at jeg kunne deltage idette arrangement: “Technology Review’s Emerging Technologies Conference at MIT. Discover the transformative technological innovations that will fuel tomorrow’s growth. September 27-28, 2006.” Technology Review udgives af Massachusetts Institute of Technology.

Skriv kommentar

Kun fornavn og efternavn bliver vist i forbindelse med kommentaren. Dog skal alle felter med * (stjerne) udfyldes

Læs vilkår for kommentarer og debat på Berlingske Tidendes websites

RETNINGSLINJER

Berlingske ønsker at sikre, at debatten på b.dk føres i en ordentlig tone, som gør det inspirerende og udfordrende for alle at bidrage og deltage. Vi efterlyser gerne klare, skarpe, holdningsmæssige stærke indlæg med stor bredde og mangfoldighed og kritisk blik på sagen. Men vi accepterer ikke indlæg, som er åbenlyst injurierende, racistiske, personligt nedgørende. Sådanne indlæg vil fremover blive slettet. Det samme gælder indlæg, der ikke er forsynet med fuldt og korrekt navn på afsenderen, men som indeholder forkortede navne, opdigtede eller falske navne.

Vi opfordrer samtidig alle debattører til at gøre redaktionen opmærksom på indlæg, som ikke overholder disse retningslinjer.

Redaktionen

Yderligere info