IT Factory konkurs – Stein Bagger efterlyst af Interpol

Af Dorte Toft 153

TV2 brød nyheden. IT Factory er erklæret konkurs, og Stein Bagger er tilsyneladende efterlyst af Interpol for økonomisk kriminalitet. IT Factorys websted er lukket. Og det skete i løbet af den sene eftermiddag i går. Jeg sad og hentede udklip efter udklip fra webstedet, da det skete.

Stein Bagger og dennes advokat har, som nævnt tidligere her på bloggen, været ude med de juridiske trusler over for “ærekrænkende udtalelser” i kommentarfeltet på denne blog. Jeg sad hele weekenden og forberedte dokumentation af facts og fiktion til en eventuel retssag.

Og så var der holdbar substans i, hvad der er skrevet på Bizzen, ikke mindst af de mange der har bidraget i kommentarfeltet.

For nærmere info om seneste udvikling, se blandt andet “Softwarehus fik fiasko med egen software, men tjener helt vildt og er ny Riis-sponsor” her og “IT Factory giver lærestykke i dårligt PR-arbejde uden sans for nettet” her.

Det er også blevet til en bagside på Berlingske Business “Ny Riis-sponsor på Tour de Friløb”.

Blogindlægget, hvis kommentarer Stein Bagger, hans kommunikationsrådgiver og hans advokat har fokus på er “Efter mange lig i grøften skabte IT Factory rigmænd”.

Læs også dækningen på Computerworld: “IT Factorys hemmeligheder”. Jeg har arbejdet free lance for Computerworld på denne opgave. Jeg blev efter lang tids research klar over, at der skulle flere kræfter til end enkelt free lancer kan lægge i.

Men det er en sand røverhistorie det her, og der er nogen, der må have røde kinder. Mange.

153 kommentarer RSS

 1. Af Bizzen mot Bossen – bloggeren som feldte IT Factory « MedieGlimt

  -

  […] skrev Dorte Toft på bloggen sin i Berlingske Tidende den 1. desember 2008 . Hun var bloggeren som steg ut av kruttrøyken da saken om IT Factory detornerte, en 64-år […]

 2. Af Jann

  -

  I mine øjne er Steen Bagger en smart og selvtilfreds psykopat, som kun indrømmer alt, som han alligevel ikke kan bortforklare i håb om en kort straf så han komme ud til sine gemte milioner. Han burde indsættet på en anstalt på ubestemt tid, indtil han finder pengene frem.
  Jann

 3. Af Er dette alt vi får til? « En journaliststudents blogg

  -

  […] I Danmark har bloggen til Dorte Toft (65) fått stor oppmerksomhet etter at hun før jul i fjor avslørte svindelen rundt selskapet IT Factory og Stein Bagger, og i USA har en blogg avslørt uakseptabel oppførsel ved den amerikanske ambassaden i […]

Kommentarer er lukket.