Julens værste tech-gave?

Julegaveræset truer, og er din hjerne tom for den rigtig gave, så giv den helt forkerte. Her er lidt fra, hvad søgningen på: worst christmas present resulterede i. Jeg starter i Apples verden.

Hvad bamsen er for det lille barn er Apples iPod blevet for mange unge og voksne, og mon ikke iPhonen bliver bamsen over alt. Uundværlig om der køres i bus, arbejdes eller … Firmaet Atech Flash Technology har sikret, at der også kan komme stereolyd fra din Apple-telefon fra toiletpapirholderen.

Piner det dig, at du falder i søvn ved kedelige foredrag. Så er løsningen en lille dims, til at hænge på øret. Når du begynder at nikke, begynder den at bippe. Spørgsmålet er så, hvad der er mest pinligt? Dimsen, en såkaldt Nap Zapper, er godt nok beregnet til chaufføren, der er bange for at falde i søvn undervejs.

Kolde fødder? Tag maden ud af mikroovnen og sæt sutskoene ind i stedet.

Savner du opmærksomhed? Hvad så med bæltet Egocast, hvor spændet transmitterer din helt egen video.

Du kan finde en masse særprægede gaver på webstedet stupidiotic.com. Men har du virkelig mange penge, så tag et ekstra kig på den violinspillende robot, som Toyota for nylig præsenterede. Her er en video fra ITWorld, som viser den robot, og flere andre, inklusive en en lille legetøjsrobot, der kan spille hane og meget andet. (Desværre kan jeg ikke inkludere videoen i teksten på denne blogplatform).

Andre bud på særprægede tech-julegaver?

6 responses to “Julens værste tech-gave?

 1. Kære Nils Petersen,
  Tak fordi du bidrager, men jeg må lige sikre mig, at du ikke ikke er en del af forretningen, du henviser til. I så fald er der tale om reklame, og det er bloggen IKKE åben for.

 2. Hej Dorte

  Jeg havde ikke set din kommentar, men nej jeg er ikke en del af deres forretning og jeg får heller ikke penge for at promovere deres produkter.

  Jeg syntes bare at det er en sjov gadget ;)

  Ha et godt nytår

  Hilsen

  Nils Petersen

Comments are closed.