Efter mange lig i grøften skabte IT Factory rigmænd

IT Factory er en imponerende vækstvirksomhed, der har gjort den kendte it-mand Asger Jensby og entertaineren Finn Nørbygaard m.fl. til milliardærer via investeringsselskabet JMI Invest – i hvert fald på papiret. Også IT Factorys administrerende direktør, Stein Bagger, der via eget investeringsselskab ejer knap halvdelen af selskabet, hører til i milliardærklassen.

Dagbladet Børsen kunne således i juni fortælle om endnu et fantastisk år, hvor såvel omsætning som bundlinie ifølge et endnu ikke offentliggjort årsregnskab steg med over 150 procent, og hvor før-skat resultatet blev på 161 millioner kroner.

Næsten hele omsætningen ligger i udlandet, og herhjemme kendes selskabet måske mest for taxaer, der kører rundt, tapetseret med IT Factory-reklamer, selvom ITF er en business-to-business forretning. Men ifølge Børsens finanskilder kan det danske softwarehus på grund af den ekstreme vækstevne være helt oppe mod fem til otte milliarder kroner værd.

Først skulle IT Factory, der var et porteføljeselskab hos 2M Invest, dog så frygtelig meget grumt igennem. 2M Invest selv, Nordea Invest og andre investorer postede forgæves over 100 millioner kroner i “fabrikken”. Norske Merkantildata (senere Etera/Ementor) alene måtte afskrive en investering på 60 millioner som tab.

Gældsparkering

En rekonstruktion ultimo 2001 battede ikke, selvom om der blev skåret drastisk i tabsgivende aktiviteter i ind- og udland, selvom medarbejderskaren blev reduceret fra 400 til 50, selvom gæld blandt andet til Amagerbanken blev parkeret i det gamle selskab og et nyt skabt.

Ifølge en ny adm. direktør, Stein Bagger, ansat i forbindelse med rekonstruktionen, gik det ellers stærkt fremad. I Computerworld kunne man således blot fire måneder efter rekonstruktionen læse følgende:
– Vi giver et to-cifret millionbeløb i overskud i år, og en af forklaringerne er, at vi omsætter væsentligt mere på vores hovedforretningsområde nu end tidligere. Når april måned er gået, har vi omsat for det samme som hele sidste år, siger IT Factorys administrerende direktør siden december sidste år, Stein Bagger.

– Vi giver et to-cifret millionbeløb i overskud i år, og en af forklaringerne er, at vi omsætter væsentligt mere på vores hovedforretningsområde nu end tidligere.

Men det endte alligevel med en konkurs i 2003 og endnu en afskrælning af gæld.

I min klumme på bagsiden af Berlingske Business i dag, mandag, beretter jeg en lille sidehistorie til IT Factorys succes. Overskriften er “IT-milliardæren Jensbys tågebanker”.

Interesse for KMD

Anledningen til min klumme er, at Asger Jensby jo har meldt sig på banen som en mulig køber af den kommunale it-central KMD. Ikke alene – med JMI i ryggen – men han fortæller, at en international gruppe har ønsket at få ham med i konsortiet grundet kendskabet til det danske marked. Jensby var jo en gang nordisk direktør for CSC, der oprindeligt byggede på opkøbet af det statslige Datacentralen.

Og hvordan gik det så til, at Asger Jensby fik fat i, hvad der har vist sig at være en guldgrube for ham og andre? Da pladsen i klummen er trang, uddyber jeg lidt her, men læs også klummen, for der findes andre detaljer.

Efter IT Factorys konkurs i 2003 købte Jensby via JMI Invest aktiverne ud. Det skete sammen med en bekendt, IT Factory-direktøren Stein Bagger. Denne købte sin andel via sit investeringsselskab Agios United, oprettet i skatteparadiset Nieu.

Jensby var faktisk trådt til som investor i ITF og “operationel rådgiver” ved rekonstruktionen i 2001, kunne man læse i Computerworld, den gang da rekonstruktionen blev annonceret i december 2001 via en pressemeddelelse.

Noget tyder dog på, at han aldrig fik betalt pengene, selv om pressemeddelelse og interviews i den sammenhæng aldrig blev forsøgt dementeret. Måske fordi Jensby få dage efter rekontruktionen tiltrådte en stilling som direktør hos CSC-konkurrenten, amerikanske EDS, hvor han fik ansvar for Norden og Holland. I hvert fald oplyste Stein Bagger i en mail til mig, at Jensby ikke var investor den gang.

Måske godt det samme for ellers havde der været lidt kasketforvirring, idet EDS relativt kort tid efter tildelte IT Factory to store ordrer. Det skete i stilhed, selv om den positive nyhed nok havde hjulpet gevaldigt for både IT Factory og trængte 2M Invest, der jo måtte bukke under i 2002.

Men EDS-ordrene battede tilsyneladende heller ikke nok.  Først efter 2003-konkursen gik det fremad.

IT Factory, der oprindelige byggede løsninger på basis af IBM’s Lotus – et mail- og gruppeværktøj, brugt især i de helt store koncerner, fik lavet nye aftaler med IBM om at blive partner på WebSphere – såkaldt middleware, der bygger bro ud til internettet.

En forhandleraftale med software firmaet Bowstreet, der muliggør at “gamle” programmer relativt nemt kan flyttes ud til brug på nettet,  endte også med at få et IBM-stempel, idet IBM opkøbte selskabet.

IT Factory er desuden så småt i gang med at markere sig som leverandør af “Software as a service” – det er software, som man kører via nettet og betaler abonnement for at køre, og som spås en boomende fremtid.

Derudover har ITF også oprettet et udviklingsselskab i Indien, hvor der kan trækkes på mange højtuddannede.

Dårligt informationsniveau

IT Factory har måske dog et problem, nemlig at man ikke er nær så flittig til at fortælle om ordrer og kunder, som man er til at fortælle om vækst og resultater. Det er måske årsagen til, at en del mennesker i IT-kredse nok er imponeret over resultaterne, men ikke fatter, hvor millionerne kommer fra ej heller milliardværdiansættelsen.

Tøv ikke med at bidrage i kommentarfeltet, hvis jeg mangler noget i historien eller har misforstået noget. Bidrag også gerne til at tågen letter.

PS: Hvad EDS bruger ITF’s software til? Intet, lød svaret fra EDS i Danmark, da jeg omsider efter flere forsøg fik presset et svar frem.

Læs også blogindlægget fra 2007 med overskriften Rigmanden Finn Nørbygaards papirpenge

195 responses to “Efter mange lig i grøften skabte IT Factory rigmænd

 1. Hey Dorte.

  Fantastisk journalistik! -dette er jo lige til en hæderspris.. :)

  Mvh:
  Claus Nørgaard

 2. Kære Dorthe Toft,

  Tak for dit mod og påholdenhed.

  Danmark er blevet et fupfirma mindre rigere – ikke mindst takket være dig.

  Jeg er imponeret over hvorledes du har kunne fastholde fokus på firmaet og intressenterne – selvom andre konstant forsøgte at få det til at fremstå som om, du kun gik efter Stein Bagger.

  Igen, tak for din indsats Dorte. Alle har vist lært noget.

  mvh.
  Arne

 3. Og nu vi er ved det – Hvad med de 22 ringbind fra det hemmelige kontor, Hr. Jensby ???

  Skal de “lige” undersøges først før de videregives til efterforskningen ?

  Det er jo fedt krimi-materiale det her!

  Og tak for underholdende og spændende læsning, Dorte!

 4. Jeg synes slet ikke, du kan få ros nok Dorte. Den samlede presse har i alt for lang tid ukritisk slugt ITFs spin af løgne, men du blev ved at stille kritiske spørgsmål. Du får ikke ros nok for det i pressen i disse dage – du nævnes jo dårligt og højst til aller sidst, men var det ikke for dig, var ITF jo ikke blevet afsløret. Der kunne laves en film om det, du har gjort og jeg melder mig ind i denne blogs taktfaste klapsalver og kor om Cavlingpris.

 5. Det var en fantastisk spændende læsning omkring den varme ballon IT Factory og tidligere direktør Stein Bagger.

  Jeg er fascineret af den dybdegående og glødende entusiasme Dorte Toft har lagt i optrævlingen af IT Factory og Stein Bagger med de mange masker. Jeg kan dog undre mig over det kan lade sig gøre og ingen så det komme. Men som Henning Børgesen skriver i en udtalelse på Computerworld.dk ”Lige meget hvilke systemer, man bygger, vil kyniske og intelligente personer altid kunne bryde dem. Og sådan har det jo altid været” (Læs artiklen på http://www.computerworld.dk/art/49256).

  Jeg formoder det nok ikke er sidste gang vi ser en ”Stein Bagger” dumpe frem i medierne; en person med mest fokus på hurtige penge og berømmelse, koste hvad det ville.

 6. @ Peter Jensen: Jo, tror endda han gav dem 2 store ordrer på vegne af EDS samtidig med at han var investor i ITF.., tsk tsk. AJ blev også fyret fra CSC pga uoverensstemmelser om den ‘ledelsesmæssige filosofi’ – kunne være meget interessant at høre hvad det var for nogle.

 7. Uden sammenligning i øvrigt, så kommer jeg til at tænke på Hitler, når jeg hører de folk, der har har fletningerne i postkassen omtale SB, som et karismatisk og intelligensmæssigt vidunder, der ene mande kunne vælte hele verden, som en anden Moriarty. Det er klart, at jo mere fantastisk den ene mand fremstår, jo mindre skyld har de selv, men HALLO, selv Jesus og Osama fik hjælp:) Jeg tror, at vi kommer til at gå ind i en lang og gusten periode, hvor mange af de mennesker, der nu forsøger at fremstå som ofre, der er helt lamslåede over dette kriminelle geni, vil vise sig ikke så meget at have haft fletningerne i postkassen, som fingrene i kagedåsen.
  Hvor er de 20 mand i bogholderiet i denne sag? Bestyrelsen? Kommunikationschefen? Salgschefen? Chefudvikleren? Bestyrelsen er vist allerede i søgelyset, men jeg tror ikke et sekund på, at der kan være en eneste kvik ansat, der ikke har kunnet lure, at den virksomhed de så omkring sig, og de regnskaber, der blev meldt ind, slet ikke passede sammen. Det interessante her er ikke den enlige whistle blower, men de hundredevis af mennesker, der ikke har beskæftiget sig med andet end ITF, der ikke har reageret overhovedet. Frygt? Grådighed? Autoritetstro? Stupiditet? Det må den enkelte involverede jo til en start afgøre med sig selv, men jeg er i hvert fald sikker på, at jeg ikke ville byde en aflagt medarbejder fra ITF velkommen i min bix.
  Hurra for den enlige insider, der reagerede. Skam over de hundredevis, der holdt kæft og gjorde, som der blev sagt.

 8. @Mads
  Du er noget selvgod i din fordom omkring de ansattes stilling. Siger man til om uregelmæssigheder – altså går forbi chefen – i et firma af en vis størrelse. Da er chancenfor selv at ryge ud 100 mod 1. Så man holder kæft og hæver sin fede løn mens dagene snegler sig afsted.

  Asger Jensby er ikke nogen undtagelse her, det viser tidligere meriter. Selv om han skulle være helt uskyldig. Hvor gik han hen, da han fik brev fra “whistlebloweren” John Doe – til Stein Bagger, der “mærkeligt” nok forklarede, at det sørme var helt usandt!

  Så skyd ikke på personalet – de har hus og bil der skal betales, og helt sikkert en formidabel god læn at værne om!

 9. Kære Dorthe Toft

  Du skal ha´en stor tak for din ihærdighed, det er godt at der findes nogle som dig, som går i dybden og bliver ved, trods stor modstand og løgne fra ” Super Drengene ” Det er uforståelig at en bestyrelse ikke har stillet de kritiske spørgsmål, det er vel deres opgave. Det er meget svært at tro på deres uskyld. Endnu engang tak og jeg håber at dem som synes du gik hårdt frem, anerkender din indsats og giver deres uforbeholdne ros til dig her i bloggen.
  Hilsen Tage

 10. Super ærgeligt, vil jeg i første omgang sige, at IT Factory viste sig at være en rådden frugt!

  Har først efter sagen er kommet frem, forstået hvad IT-Factory i virkeligheden arbejdede med. Jeg vil blot bede folk være tilbageholdende overfor medarbejdernes skyld i sagen. Hvis man kører med 200 km/t kigger man sjældent ud af sideruden, og det KAN rent faktisk være tilfældet her.

  Naturligvis kunne bestyrelsen have gjort “sådan, og sådan”, men fakta er, at det er SB der er forsvundet.

  Med hensyn til størrelsens omfang af svindlen, er det svært at forestille sig, at det kun er SB der kendte til den systematiske svindel.

  Mange spørgsmål står stadig åbent:
  JMI invest? Hvad laver de helt præcist med alle de virksomheder!?
  Medarbejdernes dagligdag – (Hvad lavede de helt præcist?)

  Jacob

 11. Kald mig bare Mads eller Mogens!

  @Mads
  Du har et fordrejet og snævert menneskesyn, som du bare spiller med på, på bekostning af andre. Hvad hedder din “bix”, bare så de “stakkels” ITF medarbejder ikke ved et uheld kommer til at melder sig der?
  Host host, skulle lige af med lidt gylle, det er ikke personligt, men blot en reaktion, sorry.

  @Jacob
  Du har gode pointer.
  Men JMI Invest, laver vel det som investeringsselskaber laver, dvs. investeringer i firmaer :o)

  Hvad medarbejderne lavede? Tjae så lavede programmørerne vel fup kode 8 timer om dagen, sælgerne lavede vel fup salg 8 timer om dagen og hvad der ellers var at lave var vel også fup gange 8 timer om dagen. Findes den bygning som man har set de sidste par dage eller er det fiktion? Hvad siger du Dorthe, har du en ide?

  Ramt rigtigt, det har du Dorthe og tillykke med det! Om journalistikken er til en Cavlin, der skal vi nok slå lidt rigeligt med koldt vand i blodet. Så skulle den nok ha’ været kommet videre end bare denne blog og lidt lir med Computerworld.
  Det var jo først da Stein Bagger forsvandt at der virkelig skete noget – med mindre at du Dorthe fik ham til at forsvinde – hvem ved? :o)

  @Mogens
  Stopper du ikke snart med at skrive herinde og koncentrere dig om noget vigtigere?

  @Mogens
  Jo det er slut nu, jeg må videre!

  Hov stop, jeg fandt lige noget her, men det er sikkert fup:
  http://www.computerworld.dk/art/49268/it-factory-var-klar-til-at-udvide-selskabet-i-asien?a=fp_1&i=0

 12. Og det skete i de dage at IT fixfaxtory skulle skrives i mandtal. Flere rejste til ørkenen i Dubai – men da der ikke var plads til frelseren i herberget, svøbte de ham i en kappe og sendte ham videre ud i ørkenen

 13. Big surprice? – Stein Bagger-typen har magten, – vi andre kan tage os af riget og dermed beholde æren… – lad blot Stein Bagger-typerne rejse, der bliver så meget mere behageligt herhjemme. Pøj-pøj med de langt-ude-mange-penge Bagger. Håber du finder ro og fred…fjols!

 14. Tack för god lesning. Nu måste man göre nogot som Stein Bagger INTE är förbred på. Hva med en DUSÖR? Kroner 300 milioner danska pengar till den som kan gi opplysning om hvor han er i värden. Detta slik att han kan bli tatt. Han måste bli fångat i livet om man skal få dom pengar. Danska myndigheter måste också mer inn i denna sak. Hva med och annonsera i ALLA tidningar (aviser) i hela värden. “Dusör” 300 milioner danska pengar till dom som kan ge tips om vart denna Stein Bagger är, detta så att han kan blive tatt till fånga och transporterat tilbaks till Danmark. En LÅNG fengelses straff måste han också få. Under tiden i fängelse, så kan Stein skriva bok om ALT vad han har gjort som VD för IT Factory. Vid försälning av denna bok, så ska 100% av pengarna gå till eksempel Unicef. Stein Baggar har förlorat sitt ansikte i denna sak och något gott måste han ge tilbaks till vårans “samfunn” PENGAR ÄR INTE ALT, STEIN

 15. Dagens nyhed: Asger Jensby, den tilsyneladende velhavende mand, har taget et “personalelån” hos Bagger. Så er han jo i lommen på ham. Hvorfor går Jensby dog ikke i banken og får et byggelån. Angiveligt har Bagger truet eller søgt at bestikke nogle af de ansatte. En naturlig reaktion ville være at gå direkte til bestyrelsesformanden herom. Hvornår kommer denne nyhed?

 16. MediaPower group er i det hele taget en mærkelig virksomhed, men alene i år har de givet 7 mill$ til universiteter.
  Er der nogen der ved noget om den ?

 17. Håber han har gemt en masse hundrede millioner derude i den store verden, det er folk som Stein Bagger, der er DKs sande helte.

  Han gør det, vi andre drømmer om!

 18. @ Madsen

  På bekostning af andre…

  Der sidder nu 100+ medarbejder uden arbejde og som et stort spørgsmåltegn. Riis mister ikke blot et, men begge sponsorater. Der er fare for at en del mennesker må gå personlig konkurs. Jeg tør ikke tænke på hvor mange andre der lider pga. dette.

  Havde det blot været banker kunne jeg måske tilslutte mig dig.

 19. Ja, det er folk som Stein Bagger der sidder på magten i vores liberalistiske samfund, også i regeringen. Derfor er det ikke så mærkeligt at han har kunnet drive det så langt. Vennerne får altid lidt længere snor.
  Ærgerligt jeg ikke nåede at få læst ITF officielle svar til Toft og co. Håber det vil kunne findes andre steder.
  Spændende og lærerig Blogoplevelse. Tak og tillykke.

 20. @Dorte og andre…

  Nu gider jeg ikke at høre om det mere!!!

  I bliver ved med at påstå at ITF ingen produkter har, men denne påstand er fuldstændigt ubegrundet. ITF har faktisk mange produkter, og mange rigtige gode produkter!!!

  Folk i ITF har ikke siddet og kløet mølle hele dagen, de har faktisk præsteret noget. Faktisk ved jeg at en del af medarbejderne i ITF har en gennemsnitlig arbejdersdag som er større end gennemsnittet i DK. Og det er IKKE på at lave leasing eller andre fup aftaler :0)

  Dorte og andre såkaldte IT Xperter, påstår at de ting som ITF laver, bl.a. PaaS, slet ikke kan lade sig gøre, men faktum er at det faktisk er lykkedes.

  Så hvad bygges disse påstande på?
  Andet end ren uvidenhed!

 21. Hørt!! Dorte har pyntet på historien og det er dybt uprofessionelt. Og mht. afsløring af SB – en blanding af held og hård arbejde. Hendes metoder syntes jeg bestemt ikke om – det ender med hun en dag ødelægger livet for en ganske uskyldig forretningsmand/virksomhed med “alt for meget succes”

 22. Det er helt psykedelisk at tænke på, hvordan det må have været at være menig medarbejder.

  Ikke at kunne besvare spørgsmålet: Hvem er kunderne ? Ikke at kunne gå ind noget sted på nettet, og finde selv det mindste spor af firmaets produkter, kunder, samarbejdspartnere – INTET – det må have været totalt uvirkeligt.

  Kan man ikke det, kan man jo heller ikke spørge: Hvad synes de om produkterne ? – Hvordan skal næste generation være ?

  Det er bare for langt ude. M.h.t. Cavling – er den overhovedet værdig til at blive overrakt til Dorte Toft (som særlig i starten af bloggen kun havde få men dog trofaste allierede) ?

  Ingen fiktion eller redigeret virkelighed kan konkurre med denne blog. Det er den mest intense underholdning jeg har oplevet i mere end et årti !!

  Eneste konkurrent til denne blog, kunne være medarbejdernes dagbog. Der må da have været et eller andet – bare en “mavefornemmelse”. Medarbejderno kunne gå sammen om at sælge filmrettighederne.

 23. Du har ret g.petersen, sjældent har jeg moret mig så meget.

  LOL

  Storebror:
  “Folk i ITF har ikke siddet og kløet mølle hele dagen, de har faktisk præsteret noget. Faktisk ved jeg at en del af medarbejderne i ITF har en gennemsnitlig arbejdersdag som er større end gennemsnittet i DK.

  Hvem har den højeste score på fodboldbordet????

  Det har været ekstreeeeeemt hårdt – at bruge eeet år på omsætning af 10 mill. ????

  og kundesupporten – du milde hvor har de haft travlt i telefonerne ????????

  sorry – den fortjener sgu en hård medfart “store bror”

  ikke medarbejdernes skyld, men altså underligt at man ikke har set “luftkastellerne” – det er vist det kritikken går på.

 24. S – du er naiv – tro ikke på alt det du hører i medierne! Produkterne (PAAS & IAAS) findes. Læs dog hvad der står i bloggen inden du sviner medarbejderne til med dine latterlige kommentarer.

 25. @S
  det virker som om at du har en ide til hvem der har highscore på fodboldbordet, for det er helt sikkert ikke dig!

  Og nu er omsætning ikke en indikation af arbejdsindsatsen, viker lidt a la samme logik som CBS professoren, som mente at et faresignal var ITF telefonregning, tillykke og gi’ så manden en kugleramme! ITF har 2 afdelinger i Indien, en i Norge og USA, mon ikke det booster regningen lidt?

  @g.petersen
  Du har ret, jeg kan ikke finde et eneste produkt på deres side i dag, du skulle da ha’ cavling :o) http://web.archive.org

  Det ærger mig dog at Dorte ikke har gidet kommentere, men hun har sikkert haft travlt med Ålen, Calving og ryg-klapper-klubben!!

 26. @ Store bror. Jeg er jo lige her, og undskyld, ja. Jeg har stadig travlt. Der er folk jeg skal snakke med, og ting jeg fortsat graver i. Situationen er lidt atypisk. Lidt svær at håndtere, når man er en énmands-butik.

  @ PaaS-interesserede. Som jeg har givet udtryk for tidligere, stiller jeg mig til rådighed for en demonstration af, at PaaS opfylder, hvad Stein Bagger lovede blandt andet på Tour de France siden. Jeg tager selv sagkyndig med, men mon ikke der er flere, der gerne vil overvære demonstrationen, for eksempel ved at bringe applikationer med til flytning.

  @ Søren K. Gad vide om ikke CW har lagt det ud et sted. Prøv at tage et kig på cw.dk.

 27. @storebor og cheese

  Man kan vel kun tolke jeres svar som at i er eller har været ansatte hos IT-Factory og nu formodentlig må ligge ryg til alskens morsomheder fra omgangskredsen der kun kender til historien på overskriftsniveau, og nu har i fået nok. Fuld respekt for det.

  Jeg har heldigvis ingen grund til at have følt noget lignende men kan forestille mig hvor irriterende det må være, når det sted man arbejder og er stolt af hvad man laver, på den måde hænges ud og det arbejde man udfører negliseres med hån og i har al min sympati og ønsker om held og lykke for at de produkter der ser ud til at kunne blive til noget, sælges til nogen der kan arbejde videre med dem.

  Men jeg synes dog at i glemmer den gode gamle sandhed: “don’t shoot the messenger”

  Det er jo ikke DorteToft der er skyld i problemerne, det ville jo ramle sammen på et tidspunkt alligevel, Stein bagger kunne ikke holde det cirkus i luften i al evighed.

  Mht PaaS så ja det eksisterer, men det er der vel ingen der har sagt at det ikke gjorde, det der er blevet sagt er at det Stein Bagger lovede vil komme med jeres version, stadig ikke eksisterer, men højst kan siges at være i beta.

  @Cheese: du kalder afsløringen af SB for en blanding af held og hård arbejde. Er det ikke netop sådan alle store afsløringer er opnået ?
  jeg mener, uden ‘DeepThroat’ ingen watergate og den slags. Når vi udvikler er det da også ved hårdt arbejde at vi får leveret løsninger.
  Udfra hvad jeg kan læse mig til kan jeg da heller ikke se noget ubehageligt ved hendes arbejdsmetode, hvad mener du at hun gør forkert ?
  Det er vel ok at hun fortsætter med at spørge, når det så tydeligt er nogle ubehagelige spørgsmål hun stiller, som endda meget tidligt besvares sådan at man ved der er noget at komme efter.

  vh

  Peter

 28. @Tille3787

  Helt enig med dig i “don’t shoot the messenger” og Dorte har mange gode indlæg og pointer. Men når Dorte for åben skærm siger at “IT Factory ingen produkter har….”, så må jeg reagere for det er ikke rigtigt.

 29. Makker med Bagger.
  Jeg læste i en bog af journalist Hugo Gaarden om Hafniaskandalen, hvor Danske Bank var massivt indblandet, at revisionsfirmaet KPMG også figurerede i den sag. De lader da til at være ret dygtige. Hvem der til gengæld ikke virker særlig dygtige er den danske presse. Det er bare svært at få øje på selvransagelsen.

 30. Hvis man bytter efternavnet ud på allan skovmand, med vestergaard i den tråd,er man nok ikke helt galt på den.)TILYKKE DORTHE.

 31. Jensby Havde i 2007 ingen indtæger i norge eller Danmark men en formue på 867852 Nkr i norge og en formue på 336032 Dkr.Det dejligt at betale skat

 32. Bagger-prisen.

  Hvis jeg dør som rigt svin, vil jeg indstifte “Bagger-prisen” for illusionister af høj karat.

  Et er at kunne iscenesætte en forestilling til ære for aktionærer. De betragter kulisserne fra en kendt afstand og en kendt retning.

  Svarer til tilskurerne nede i salen.

  Det kræver en helt anden kaliber af illusions-kompetance at kunne have formodede kontrollanter (de intetanende medarbejdere)til at gå rundt på selve scenen – ind og ud mellem kulisserne – stadig uden at ane uråd.

  Ordet “geni” rækker ikke i Baggers tilfælde.

 33. # Ian
  11. november 2008 kl. 19:48

  JFK blev skudt af CIA, 9-11 havde Bush en finger med i spillet og nu disse rygter om IT FACTORY – God underholdning. Dorte – har du egentligt overvejet at lave lidt research på hvorfor så mange her i bloggen vælger at tale så negativt og ondskabsfuldt om virksomheden? Har folk noget i klemme (konkursen)? Er det jalousi (top 100)? Jantelov? Personligt? Jeg har svært ved at tro, at det kun skyldes at virksomheden vælger at spille med lukket kort.
  ——-
  Hvem var IAN?

  En der vidste der var en gammel historie fra Børsen hvor nogen ønskede at undersøge IT Factorys omsætning + vidste at det var gamle IT Factory medarbejdere.

  Top 100 jantelov – mon ikke der her henvises til at Jensby ligger (lå må det vist rettes til) i top 100 over Danmarks rigeste.

  Nå – men spændende at gå tilbage at læse denne blog der ligesom var starten til IT Factorys fald!

 34. Bedste TV julekalender nogen sinde:

  BAGGER OG GULDKORTET

  (ide af Dorte Toft)
  Perfekt timing med start d. 1. december, og man sidder hver dag spændt og venter på
  hvad næste episode vil bringe.
  Finder bankerne mon nogensinde ud af hvor deres penge blev af?
  Find selv på nogle nye spørgsmål til næste afsnit!

 35. Vi kan vist alle blive enige om at Bagger har besiddet X-faktor fra den dag han kunne tale, men E. Ove er sandelig også showmeister så det batter.
  Jeg var vidne til ham i Lorrys Ugen Igen før jul, og her har vi ham der skal skrive bogen om det hele.
  Det er dejligt at showet fortsætter, desværre tror jeg ikke på vi nogensinde for det sande billede at se.

Comments are closed.