IT Factory – with a little help from….

IT Factory har jo været i min kikkert i mange år. Også før Stein Bagger kom til som direktør i december 2001. Men under den oprindelige stifter, Lars Munch Johansen, var der blot alt for mange flotte ord og flotte omtaler. År efter år. Der kom ingen flotte resultater.

Det er årsagen til, at da Stein Bagger ringede til mig i 2002 for at fortælle om, hvor vellykket hans indsats var, at jeg bad ham komme igen, når han kunne dokumentere sine ord.  Og så dryssede det ind med imponerende resultater år for år. For imponerende.

Derfor har jeg længe (alt for længe) spurgt mig frem, hver gang jeg var i nærheden af et menneske med forstand på software og afsætning. Typisk som afslutning på et interview om noget helt andet. Og hver gang, der var en lysning, endte jeg alligevel med panden mod en mur af lukkethed.

Denne blog skabte de første sprækker i den ellers så effektive lukkethed hos især IT Factory, men også hos den store partner IBM, som IT Factory hele tiden henviste til for at blåstemple sig selv.

Tag et kig på dette indlæg med overskriften “Rigmanden Finn Nørbygaards papirpenge”  fra den 5. december 2007 – altså for et år siden. Tjek venligst kommentarerne. Se de spor, der lægges ud der. Om Agios United, om manglende intern viden om kunder og produkter m.v.

Måske skulle personkredsen omkring IT Factory have orienteret sig bedre på det nye medie, nettet. Kommentarerne er en store styrke ved blogs. Og kommentarer rummer ofte langt flere vitaminer, end indlægget, der udløser kommentarerne.

106 responses to “IT Factory – with a little help from….

  1. De berømte armbånd, La Chance, som bæres af bla. grevinde Alexandra og hendes mand samt af Remee og hans X-factor-sangere…er et påfund i familie med Stein Bagger. Det er nemlig SB’s ekskone Martina Bagger som har designet de simple armbånd som koster fra 2200,- kr.
    De Bagger-folk kan da noget, det må man gi’ dem. Tænk at et så simpelt armbånd kan sælges, bare fordi det er dyrt og ekspedienten lover held og lykke.

Comments are closed.