Stein Baggers løgne om stor amerikansk partner og adgang til 100.000 kunder

Stein Baggers evne til at lade ønsketænkning fremstå som facts, fremgår blandt andet af nogle artikler om et samarbejde med en af verdens største distributører af elektronik-, software og hardware, amerikanske AVnet. Nogle af hans”facts”, der blev gengivet i medierne ved forskellige lejligheder, lød således: “Vi får adgang til AVnets 100.000 kunder globalt” og “Vi opbygger et kæmpe hosting-center med AVnet”

“Vi får adgang til AVnets 100.000 kunder globalt”
“Vi opbygger et kæmpe hosting-center med AVnet”

Her er så sandheden. Artiklen har jeg skrevet skrevet til it-avisen Computerworld, som jeg gik i samarbejde med i slutfasen af IT Factory-afdækningen, men Computerworld udskød publicering.

_________________________

I juni 2007 fortalte IT Factorys administrerende direktør Stein Bagger Berlingske Tidende, at selskabet havde indgået en aftale med amerikanske AVnet. Det er en af verdens største elektronik- og it-distributører, og ifølge artiklen fik IT Factory med aftalen adgang til AVnets 100.000 kunder globalt.

IT Factory har også placeret Berlingske-artiklen i pfd-form under pressemeddelelser på sit websted. Overskriften er ”IT Factory får global salgskanal”. I artiklen fortalte Stein Bagger også, at det var den første aftale, som AVnet havde indgået med så lille et firma.

Der var mere nyt i september 2007 i Computerworlds Top100. Her omtaler Stein Bagger en nyligt indgået salgs- og hostingaftale med AVnet. Der skal opbygges et hostingcenter hos AVnet i Houston, og centret skal blandt andet være vært for IT Factorys netbaserede løsninger i kategorien ”software as a service” (SaaS).

“Hostingcentret i USA er helt færdigt i fjerde kvartal i år. Partnerne, aktiviteterne og alle kampagnerne er færdigplanlagte, og vi trykker på den store knap ultimo januar. Der kommer gang i den,” sagde Stein Bagger i efteråret 2007.

Skiftet hosting
Ifølge ham blev der trykket på startknappen i Houston, men IT Factory har siden skiftet hostingleverandør til Interexion.

På et timelangt møde med Computerworld den 29. oktober forklarede han det med, at ”Interxion kan klare Singapore, Hong Kong, Australien og fem lokationer i USA, så det er en bedre provider.”

Han fortæller også, at aftalen ved AVnet om hostingcentret egentlig kun vedrørte at få stillet gulvplads, el og netforbindelser til rådighed. Partneren var blot en ”housing provider”.

Af webstedet Interxion.com fremgår imidlertid, at selskabet kun har hostingcentre i Europa, og herunder i Danmark.

Computerworld har kontaktet AVnets kommunikationsafdeling i Houston for at få information om den oprindelige hosting-aftale. Et svar blev formidlet telefonisk af Kirsten Klatt, der er europæisk marketing- og kommunikationschef for AVnet.

Ifølge Kirsten Klatt har Stein Bagger udtalt sig om partnerskab og hostingcenter, inden selskabet overhovedet havde en relation til Avnet.

Relationen blev først etableret, da Avnet i oktober 2007 købte IT-distributøren Magirus, der havde IT Factory som kunde. IT Factorys aktuelle situation, da samtalen med Kirsten Klatt fandt sted, var som kunde hos Avnet i Danmark.

___________________________

Det er hundesvært at kontrollere den slags oplysninger. AVnets bud på Magirus, som havde IT Factory, skete imidlertid først i juli, og købet blev som nævnt først effektueret i oktober 2007.

Man skulle så tro, at AVnet ville have været lykkelig for, at løgne blev afsløret. En debattør på denne blog havde påpeget, at man ikke kunne finde IT Factorys navn nogetsteds på AVnets store websted.

En forespørgsel pr. mail til den presseansvarlige hos Houston. Tavshed. Så en mail til hans overordnede. Tavshed. Så et par telefonopkald, der endte i voicemail-boksen. Det er nok ordet “Compliance”, der gjorde udslaget. AVnet er jo børsnoteret. Og nogle dage senere ringede så Kirsten Klatt, der europæiske kommunikationsansvarlig.

Beskeden var naturligvis “Vi udtaler os ikke om kunder og partnere”, og så fortalte hun, at AVnet Danmark havde et glimrende forhold til kunden AVnet. Dernæst gik hun så langt som til at fortælle det med datoerne. Det, der betyder, at Stein Bagger havde serveret et par kæmpeløgne.

Klatt kom til at tale over sig og ringede nervøst efter nyheden om, at IT Factory er erklæret konkurs. Hun pressede på, for at jeg skulle forstå, at jeg kun måtte skrive om datoerne. Denne gang glemte hun at fortælle om det udmærkede kundeforhold:-)

Men igen var det altså den “Vi udtaler os ikke om kunder og partnere”, som man gang på gang møder som IT-journalist. Uanset, om det gælder opklaringen af ulovligheder eller ej. Der skal måske et sagsanlæg til.

Hvad jeg så også kan fortælle “men ikke til citat” er, at IT Factorys køb i Danmark var beskedent. Og det har jeg så helt andre steder fra.

129 responses to “Stein Baggers løgne om stor amerikansk partner og adgang til 100.000 kunder

 1. Det som undre mig er, at Jensby nævner at en medarbejder gør opmærksom på adgangskortet til det hemmelige kontor, altså har en eller flere medarbejdere kendt til kontoret. Også fjerner de 22 ringbind med “private bilag” – forstår ikke hvorfor, de ikke udlevere de ringbind til bagmandspolitiet, de kunne jo indeholde oplysninger om pengestrømme osv.

 2. Nu har jeg fulgt med i bloggen her og læst mange meninger, og hvad der ellers har stået i pressen om sagen fremgang.

  Jeg er stadig meget uforstående, at en så dygtig person som SB, kan snyde alt og alle, leve et liv, og drive en forretning som et ikon for dansk erhvervs liv, med flere, der tilsyneladende er drevet på “tom luft” i gennem længere tid, skulle have fejlet så meget her til sidst, at han samler alt bevis matriale i virksomheden selv, og at ITF uvidende bestyrelse finder frem til afgørende beviser for svindel på 2 døgn, hvis SB er så dygtig at han kan snyde alle så længe, så meget, havde han da ikke ladt det være så nemt at finde beviser, det er han da for dygtig til.

  Jeg ser SB som en meget dygtig mand, og det vil han også forsat være i mine øjne, har også kun hørt positivt om hans personlighed, og ja forretningsmessigt, har han jo også været meget dygtig. jeg støtter dog ikke svindel eller bedrageri, og alle indvolveret skal straffes.

  Her ud over har jeg ikke fra nogen læst noget om den menneskelige tragedige det har med ført, hvordan har han det? og hvad med hans familie, hans stakkels mor, der fra den ene dag til den anden har mistet sin søn på den mest forfærtelige måde, han er væk! hun ved intet! men skal se til at hendes søn bliver beskyldt for at være den værste syndebuk, der skal stå bag grov vold mm. i følge nogen, hvilket jeg ikke kunne forstille mig. At hendes søn bliver stemplet som psykopat, og meget mere. det er trist, jeg giver det største trystende kram til hele SB´s familie, og nærmeste venner, der tydeligvis må være sørgeligt berørte, tænkt også over dette…
  Håber at andre også sender en tanke til de personligt berørte her hjemme, og ikke kun kaster med mudder, eller vasker hænder.

 3. @Irri-Tanten

  Jeg er enig langt hen ad vejen. AJ er skyldig. Pga. finanskrisen har han selvfølgelig haft store problemer og, hvis ITF gik ned med flaget ville det tage JMI Invest med sig. Lad os se om JMI Invest eksisterer på mandag. Jeg håber for retfærdighedens skyld, at de går konkurs så grådigheden får nådestødet.
  Jeg får kvalme over at høre Erik Ove sige, at mediernes spekuleren i JMI Invest’ overlevelse er uanstændigt, fordi mange mennesker kan risikere deres job. Manden tænker kun på pengene og sit eget ve og vel.
  Det samme med AV rådgivningsekspert i leasingaftaler og med en hyre på 150.000 kr./pr. måned. Hvad skal et firma uden leasing kontrakter med en sådan rådgiver. Han bedyrer sin egen uskyld, men det bliver svært eftersom hele fupnummeret er bygget op omkring leasingkontrakter.
  Der må også være medskyldige i direktionen. De har vidst, hvad der er foregået og har bare tjekket bankbogen sidst på måneden.
  I USA var hammeren faldet over en bred kam med store domme – også dem der set passivt til.
  Erik Ove, hvis du vil de ansattes ve og vel så fortæl sandheden.

 4. Jeg synes ikke der er noget mystik i at Jensby og andre giver sig til at undersøge SB’s kontor som noget af det allerførste.

  Som det fremgår af flere aviser blev Jensby jo kontaktet af AV torsdag nat og blev her præsenteret for falske dokumenter fra ITF (at han solgte sine aktier og trådte tilbage som formand), hvorefter han straks tog et fly til DK. (det er ihvertfald en plausibel forklaring)

  Det eneste naturlige er da at han m.fl. undersøger SB’s kontor, finder en nøgle (og adresse?) for derefter at undersøge kontor nr.2

  Problemet med at overlade alle mapper til politiet er at materialet (formegentlig) vil blive fjernet og opbevaret i 6-12 måneder hos politiet – måske noget materale der skal bruges for at redde stumperne i ITF ? – man kunne selvfølgelig have kopieret mapperne (og det er de måske blevet)? Ellers er jeg sikker på at politiet nok skal spørge efter de mapper.

  Det er alt for tyndt at begynde med beskyldninger mod Jensby på dette løse grundlag.

  Se bare hvordan det gik med spindet omkring Bahama – det er en and.

  Så pas på med at dømme, men stil gerne kritiske spørgsmål.

  Jeg er enig i at bestyrelsen har været for sløv. Trenden er jo også at bestyrelserne skal deltage langt mere aktivt i virksomhederne.

 5. @JBS

  Helt ærlig så synes jeg, at det er ynkeligt, at du forsvarer manden og hans personlighed. Fortæl din historie til alle de uskyldige medarbejdere, der mister job eller som er blevet snydt (uden at have tjent en krone på det).
  Han er ikke et offer. Skal vi ikke være enige om, at han er god til at svindle. Resten mangler han at bevise. Han har tidligere svindelsager i baggagen og fortiden minder mest af alt om konkursrytteri.

 6. Den anonyme mail.

  I Radioavisen på P3 imorges kl. 08.00 hørte jeg at Asger Jensby for et år siden havde modtaget en anonym mail hvori det det øjensynligvis fremgik at der var noget galt i ITF.
  Jensby udtaler at hvis blot der var et telefonnummer eller noget så han kunne tage en dialog med vedkommende ville han havde taget det alvorligt.
  Helt ærligt Jensby!! Når du modtager en anonym henvendelse så er det fordi der er stærke indicier på at noget er galt. Det er et nødråb, sansynligvis fra en ITF medarbejder der har mistanke men ikke tør tage konfrontationen face to face da den, hvis den viser at være grundløs, koster karrieren eller mere.
  Jensby, du har pligt til at undersøge den slags.

  Nå, men for I alle sammen ikke skal tro jeg opfinder dette har jeg forgæves forsøgt at finde udtagelsen på tryk (på DR og lign.) men jeg kan intet finde. Derfor ingen link til historien.

 7. hmm tænkte lige lidt over det igen.

  Mærkeligt at man kan finde den nøgle – og adresse – man kunne foranlediges til at tro at en eller flere (medsammensvorene?) medarbejdere er blevet presset til at fortælle et eller andet ifm opdagelserne. Det ville også forklare at man hurtigt indså at ITF skulle erklæres konkurs. Det vil næsten være umuligt at konkludere alene udfra en gennemgang af foreliggende dokumenter på så kort tid.

  JBS:
  Har hørt og læst at SB var en typisk lystløgner der var god til at imponere en masse mennesker, ja han har været dygtig, men næppe ærlig. Jeg har da mødt et par stykker af den slags på min vej og jeg har intet til overs for dem – det mærkelige er at de tror selv på deres løgne og de retfærdiggør deres handlinger overfor sig selv.

  Ja det er synd for familien, ligesom det er synd for moderen til en massemorder (hvis det da ikke har været hendes ansvar at lære ham hvad der er dit og mit)? Men det er en helt anden diskussion.

 8. At bevare tillid er livsvigtig – men tillid uden brug af eller uden en kombination af sund fornuft og realitetssans er dårskab. (Som vi sikkert alle har erfaret, rummer ethvert menneske en meget smuk og lys side men tillige en mørk og ondsindet side.) 04-12-08/Urs

 9. Når – og jeg tror på NÅR – SB dukker op igen, så bliver det med en helt anden historie: Det bliver historien om at han har forsøgt at få ITF banket op men at han bliver fanget af sit eget behov for succes og anerkendelse. Han begynder at manipulere i det små og bliver hurtigt afhængig af “suset” og beundringen. De fleste af pengene er faktisk gået til at betale rigtige regninger og til at gøre ejerne glade – selv står han som taberen, der ikke bare har mistet sin karrriere og sin families tillid men ogås står uden særlig mange penge.

  Således tror jeg (gætter) at historien bliver. Så er det spørgsmålet om den er rigtig. Men vi får se…

 10. Mød IT Factorys bestyrelsesformand Asger Jensby, kommunikations-konsulent Erik Ove, og ComputerWorlds redaktør Jan Horsager i P1 Business torsdag kl. 13.03.

 11. @JBS

  Husk at det eneste Stein Bagger har været dygtig til forretningsmæssigt er at snyde. Der har ikke været nogen store forretningsmæssige succeser i hans tidligere liv og heller i ITF.

  Men han er åbenbart en fantastisk manipulator, hvilket KAN være guld værd i lovlige forretninger. Men det har han åbenbart ikke haft tålmodighed eller moral til, og har derfor valgt det dybt kriminelle spor.

  Du er tydeligvis kvinde, måske en fra Sten Baggeers omgangskreds og naturligvis har du ret at det er synd for familien. Men familien burde tænke lidt på alle de mennesker, der nu står uden job, heriblandt dem som nu bliver degraderet eller fyret i bankerne, får ødelagt deres tilværelse både professionelt og økonomisk.

  Selv de øvrige aktionærer, der har disponeret i tillid til at ITF “resultaterne”, har uanset deres slendrian, fortjent langt mere medlidenhed og medfølelse end Steins Baggers familie og øvrige omgangskreds. Måske lige undtaget hans datter.

 12. Hvordan kan det være at AV sådan uden videre bare kan tilbyde at købe et firma for 500 millioner en sen torsdag aften ?

  Hvor har han lige 500 millioner fra ? det kan godt være at AV er milliadær uden jeg ved det, men det er vel de færreste i danmark der kan kaste rundt med de tal ?

  Vild teori – de 500 millioner de kommer fra SB’s skuffeselskab, så hvis AV’s tilbud var gået hjem, havde SB og AV kunne have købt ITF for ITF’s egne penge.

  Så kunne de have udlignet alt svindel ved at betale leasingselskaberne, og have et firma af en anden karakter, men med 100% ejerskab. Måske har man troet på ITF’s success i fremtiden ?

  Ikke en anklage imod AV, kunne være snydt af SB til at tro at de 500 millioner var rede penge.

  Men det er da et mærkeligt købstilbud at levere en torsdag aften/nat, det synes jeg ikke rigtig er blevet belyst.

 13. Ganske interessant at Danske bank nu har lukket for kreditten til to af Jensbys andre selskaber (Fullrate og Copytosh) – eller nærmere; de har frosset alle leasingrammerne, hvilket betyder, at de to selskaber sandsynligvis ikke overlever.

  Det virker lidt som om det med leasing, ikke er en helt ubekendt forretningsmetode for den kære Jensby. Mon ikke, han godt var klar over hvad der foregik i ITF – det er da underligt, at en bestyrelsesformand ikke engang ulejliger sig til at besøge bare et par af storkunderne – som efter sigende købte for store to-cifrede millionbeløb???

 14. @jbn
  Jeg har ikke skrevet at det der et sket, er i orden, eller at jeg støtter dette.
  Dem der er ansvarlige, skal straffes for dette.

  På nuværende tidspunkt, ved vi som offentligheden, ikke hvem der har stået bag, og været indvolveret, men i følge pressen er det kun SB, det kan jeg ikke tro. Hvordan kan der findes beviser, konkurs erklæres, og fjerne matriale som der menes ikke bør have nogen betydning, hvis det ikke har betydning, hvorfor så gemme dette?

  Hvorfor har ingen set SB på det hemmelige kontor?

  For mig er der ikke klarhed for dette, samt kan jeg ikke forstille mig, at en så dygtig bedrager, skulle efterlade beviser så lige til.

  Jeg syntes det er synt for alle uskyldigt involveret i sagen. Dem som står til at miste deres job ved ansættelse, eller pga. de har stolet blindt på ITF, har ikke gjort deres arbejde godt nok, og ja det koster, sådan er livet jo.

  @ søren
  Ja jeg har mødt manden for mange år tilbage, inden han ordenligt fik gang i noget, og har kun mødt ham på samme måde som nære venner beskriver ham, ellers har jeg ikke haft noget med ham at gøre, andet at fulgt ham, da han var en spændende person.

  Nej jeg er ikke kvinde *G* kan nu alligevel godt forstå, hvordan familie og venner må have det, og jeg syntes det er synt for dem.
  ——————————————–

  Jeg kan ikke forstå hvordan der kan etapleres flere leasings kontrakter med AJs underskrift på, uden han ved her om, ved han intet om hvordan sådan noget foregår, han må da vide at det kræver hans underskrift, burde han ikke? tror at manden er meget mere involveret end som så, men kan jo tage fejl.


  En helt anden historie, måske forkert at bringe den op men alligevel.

  Boye Nielsen blev gjort til syndebyk, dømt at offentligheden, og hvad man kan kalde uskyldigt “slagtet” for da alt kom til alt var der jo intet at komme efter!

  Vi ved at der tilsyneladende er noget helt galt i ITF, men vi ved ikke hvem der står bag og er indvolveret. SB er vel indvolveret som gerningsmand, efter som han er forsvundet. men hvad han står bag, og evt. sammen med hvem må tiden jo vise os. men at gøre ham alene til skurken, er måske lige hurtigt nok, lige som at udtale sig om at han bagmanden for volds episode…

 15. @jbs
  AJ’ underskrift er jo forfalsket efter sigende. Hvis ikke betyder det jo så, at han også får en sigtelse.

  Mht. Boye Nielsen så er det en anden sag. Du vil vel ikke påstå, at ITF er konkurs. De skylder jo over en milliard. Så kan ikke helt se, hvordan hullet skal dækkes. Han har jo ikke genereret noget som helst i karusellen.

  Ingen tvivl om, at mange vil sige: “jeg vidste ikke noget”, men det skal jo så kunne bevises. Alene de oplysninger, der findes i pressen og nu sigtelsen lader ikke SB megen tvivl til gode. Er du i tvivl om, at der ligger en dom på 6-7 år og venter?
  Derudover så er politiet jo snart klar med en anden momssvindel sag som manden har bedrevet.

 16. @jbn
  Det jeg mente i den sammen ligning var blot at han blev gjort til syndebyg, uden grund. Lige som SB nu bliver det alene, og at AS er uskyldig? måske fortidligt at dømme.

  Men at SB er skyldig lader jo til at være sant nok, efter som han nu er sigtet for flere tilsigtelser af retten.
  Men tiden vil vel vise om han er ene her om.

 17. Der kan ikke være nogen tvivl om, at AJ har vidst noget om dette. Et selskab som, fra at være konkurs for få år tilbage, pludselig har en milliard omsætning uden at have hverken produkter eller kunder som matcher det…, det kan simpelthen ikke passe at en bestyrelsesformand, som iøvrigt er involveret i omfattende leasingkontrakter i sine andre selskaber, ikke har vidst noget.

  Derudover; en leasingekspert ansat til 150k/måned – hvad skulle han rådgive ITF om, når de nu ikke havde nogen leasing forpligtelser. Endvidere; adskillige mapper fjernet fra gerningssted af bestyrelsesformanden efter sigende kun indeholdende private papirer, så som støvsugerkvitteringer.

  Det er ganske enkelt for vanvittigt. Mit bud er, at der indenfor en uge kommer flere sigtelser og konkurser.

 18. Har lige hørt hele interviewet med AJ på P1.

  AJ avde forstået, ITF tjente penge på, at IBM + Bowstreet + ITF teknologi blev solgt med andre produkter og, at indtjeningen lå der. Hvordan hænger det sammen med IBMs tidligere udmelding i dag om, at det aldrig har været tilfældet at ITFs teknologi var integreret i deres produkter.
  Derudover spørger journalisten ikke til kundecasesproblematikken og det mener jeg er den største advarselslampe.
  Det kan godt være, at AJ ikke er skyldig, men så meget blåøjet. I USA var hans passivitet blevet belønnet med en tremmetur.
  Lige nu prøver han at redde sit image ved at fremstå som uskyldig, men hans dage i investeringsbranchen må da være talte med så lidt omhu og manglende dømmekraft. Den anonyme e-mail sender han direkte videre til SB. Han skulle da have tjekket det med en helt 3. person.
  Det hemmelige kontor gennemgåes af en medarbejder og SB’ s kone. Det er da helt hen i vejret. Hvorfor var han ikke selv med? Hans kone! Dem der sidder i isolation sidder der som regel så de ikke kan få andre til at fjerne spor.
  Hele historien med AV er dybt mystisk, men nu viser det sig, at Agios United ikke har været registreret noget sted. AV kan da ikke seriøst mene, at han skal overtage en forretning for 1 milliard kroner om fredagen, når han henvender sig dagen før. Han kunne være en stråmand, men hvorfor har han så været ansat til 150.000 kr/mdr. som leasing rådgiver.

  Den er helt vildt det her.

 19. AV siger i en udtalelse at han ikke har forstand på IT !!
  Men han har været ansat i IT-Factory som IT-konsulent ?

  Mon ikke AV ved mere om leasingkontrakterne, end det i øvrigt har været fremme ?

  Hvordan går det spørgsmålet om hvidvaskning af penge ? Narko ?

 20. @jbn
  Godt jbn, så ser du det samme som jeg gør, det hænger jo slet ikke sammen.

  AV som eftersigende er forretningsman med viden og år på bagen, han ved da godt at man ikke kontakter en person midt om natten, for at sige, jeg køber dine aktiviteter i ITF i morgen, for 1 milliard, samt at de aldrig skulle have mødt hinanden?

  At man som bestyrelses forman ikke kender til en rådgiver i virksomeden, med en lønning på ca 1,5 mill., ham hilser man da på, gør man ik? for selv om at der er høje lønninger når man kommer tilpas højt op af stigen, er den stadig meget meget høj, og da ikke en post man ikke lægger mærke til, hvis man har interesse for det firma som man er bestyrlses forman for.

  Syntes også at AV startet med at sige at han havde været på det hemmelige kontor, sammen med EO, hvor de havde fundet beviser for svindel.

  At han skulle have personlige dokumenter på det hemmelige kontor, som han intet kendte til? hvad lavet de der, og hvilke personlige dokumenter havde han i det firma, som han jo nu ikke ander noget om, han siger jo at han intet anede firmaets gang! har han aldrig mødtes med kunden IBM, som forsørget ITF? ej…

  Syntes også at AJ har ændret udtagelser i andre forbindelser, skal da lige have lyttet alle klipne igennem igen

 21. @søren-f

  Jeg giver dig ret i at AV vel nok ved noget om noget, kunne være rart at høre hvad han lavede for ITF.

  Men at du skriver og hvidvaskning af penge, og narko, ej hold op med at begynde at blande dette ind i narko sager mm i den stil.

 22. Her kunne være en udtalelse fra AV:

  “Jeg er uskyldig. Jeg har ikke forstand på IT men er ansat i et IT firma som leasing ekspert. Firmaet har dog ingen leasing forpligtelser. Jeg ville gerne købe de sidste 37% af ITF til en milliard og henvender mig derfor til Formanden så jeg kan overtage dagen derpå. Jeg er 25% aktieholder i ITF, men det ved kun den ene del af bestyrelsen og det er ham som jeg så ejer et selskab med – og altså ikke formanden. På trods af, at jeg ejer 25% af ITF tror jeg fejlagtigt, at JMI Invest kun ejer 37%. Lille fodfejl og hvad betyder det, når man smider en milliard på bordet – det er jo kun små 130 millioner.
  Jeg blev overfaldet i sidste uge, SB besøgte mig på hospitalet, kan ikke få fat på SB og ringer til AJ torsdag for at købe ham ud af forretningen. AJ tror, at jeg er sindsforvirret på trods af, at jeg er ansat til millionhyre i hans firma. Firmaet gik konkurs mandag og det har været en lorteuge. Farvel til min 150.000 kr. hyre, men jeg vidste alligevel ikke, hvad jeg gik og lavede”.

  PS AV du må gerne bruge min “udtalelse” til politiet. Held og lykke.

 23. Hvordan kan det være man blir næsten hypnotisk opslugt af at læse om denne sag, også selvom man intet ved om business eller IT? Meget lærerigt.

  Mon ikke Dorte Toft skriver en bog på et tidspunkt? Det er en bog jeg satme godt gad læse.

 24. Hvis din mand/kone pludselig forsvandt i et fremmed land, – hvem ville du først kontakte?

  Politiet eller din mands/kones chef….?

  Meget, meget mystisk….

Comments are closed.