Stein Baggers løgne om stor amerikansk partner og adgang til 100.000 kunder

Stein Baggers evne til at lade ønsketænkning fremstå som facts, fremgår blandt andet af nogle artikler om et samarbejde med en af verdens største distributører af elektronik-, software og hardware, amerikanske AVnet. Nogle af hans”facts”, der blev gengivet i medierne ved forskellige lejligheder, lød således: “Vi får adgang til AVnets 100.000 kunder globalt” og “Vi opbygger et kæmpe hosting-center med AVnet”

“Vi får adgang til AVnets 100.000 kunder globalt”
“Vi opbygger et kæmpe hosting-center med AVnet”

Her er så sandheden. Artiklen har jeg skrevet skrevet til it-avisen Computerworld, som jeg gik i samarbejde med i slutfasen af IT Factory-afdækningen, men Computerworld udskød publicering.

_________________________

I juni 2007 fortalte IT Factorys administrerende direktør Stein Bagger Berlingske Tidende, at selskabet havde indgået en aftale med amerikanske AVnet. Det er en af verdens største elektronik- og it-distributører, og ifølge artiklen fik IT Factory med aftalen adgang til AVnets 100.000 kunder globalt.

IT Factory har også placeret Berlingske-artiklen i pfd-form under pressemeddelelser på sit websted. Overskriften er ”IT Factory får global salgskanal”. I artiklen fortalte Stein Bagger også, at det var den første aftale, som AVnet havde indgået med så lille et firma.

Der var mere nyt i september 2007 i Computerworlds Top100. Her omtaler Stein Bagger en nyligt indgået salgs- og hostingaftale med AVnet. Der skal opbygges et hostingcenter hos AVnet i Houston, og centret skal blandt andet være vært for IT Factorys netbaserede løsninger i kategorien ”software as a service” (SaaS).

“Hostingcentret i USA er helt færdigt i fjerde kvartal i år. Partnerne, aktiviteterne og alle kampagnerne er færdigplanlagte, og vi trykker på den store knap ultimo januar. Der kommer gang i den,” sagde Stein Bagger i efteråret 2007.

Skiftet hosting
Ifølge ham blev der trykket på startknappen i Houston, men IT Factory har siden skiftet hostingleverandør til Interexion.

På et timelangt møde med Computerworld den 29. oktober forklarede han det med, at ”Interxion kan klare Singapore, Hong Kong, Australien og fem lokationer i USA, så det er en bedre provider.”

Han fortæller også, at aftalen ved AVnet om hostingcentret egentlig kun vedrørte at få stillet gulvplads, el og netforbindelser til rådighed. Partneren var blot en ”housing provider”.

Af webstedet Interxion.com fremgår imidlertid, at selskabet kun har hostingcentre i Europa, og herunder i Danmark.

Computerworld har kontaktet AVnets kommunikationsafdeling i Houston for at få information om den oprindelige hosting-aftale. Et svar blev formidlet telefonisk af Kirsten Klatt, der er europæisk marketing- og kommunikationschef for AVnet.

Ifølge Kirsten Klatt har Stein Bagger udtalt sig om partnerskab og hostingcenter, inden selskabet overhovedet havde en relation til Avnet.

Relationen blev først etableret, da Avnet i oktober 2007 købte IT-distributøren Magirus, der havde IT Factory som kunde. IT Factorys aktuelle situation, da samtalen med Kirsten Klatt fandt sted, var som kunde hos Avnet i Danmark.

___________________________

Det er hundesvært at kontrollere den slags oplysninger. AVnets bud på Magirus, som havde IT Factory, skete imidlertid først i juli, og købet blev som nævnt først effektueret i oktober 2007.

Man skulle så tro, at AVnet ville have været lykkelig for, at løgne blev afsløret. En debattør på denne blog havde påpeget, at man ikke kunne finde IT Factorys navn nogetsteds på AVnets store websted.

En forespørgsel pr. mail til den presseansvarlige hos Houston. Tavshed. Så en mail til hans overordnede. Tavshed. Så et par telefonopkald, der endte i voicemail-boksen. Det er nok ordet “Compliance”, der gjorde udslaget. AVnet er jo børsnoteret. Og nogle dage senere ringede så Kirsten Klatt, der europæiske kommunikationsansvarlig.

Beskeden var naturligvis “Vi udtaler os ikke om kunder og partnere”, og så fortalte hun, at AVnet Danmark havde et glimrende forhold til kunden AVnet. Dernæst gik hun så langt som til at fortælle det med datoerne. Det, der betyder, at Stein Bagger havde serveret et par kæmpeløgne.

Klatt kom til at tale over sig og ringede nervøst efter nyheden om, at IT Factory er erklæret konkurs. Hun pressede på, for at jeg skulle forstå, at jeg kun måtte skrive om datoerne. Denne gang glemte hun at fortælle om det udmærkede kundeforhold:-)

Men igen var det altså den “Vi udtaler os ikke om kunder og partnere”, som man gang på gang møder som IT-journalist. Uanset, om det gælder opklaringen af ulovligheder eller ej. Der skal måske et sagsanlæg til.

Hvad jeg så også kan fortælle “men ikke til citat” er, at IT Factorys køb i Danmark var beskedent. Og det har jeg så helt andre steder fra.

129 responses to “Stein Baggers løgne om stor amerikansk partner og adgang til 100.000 kunder

 1. Karen:
  Wow, Internettet er imponerende. Likvidation er i sig selv ikke “farligt” – der er penge til at betale enhver sit i sådan en case.

  Gad vide hvor længe der står IT Factory på den LinkedIN profil? Economica er hendes konsulentfirma (vil jeg tro), så Stein har altså hyret en CFO på konsulentbasis.

  Den gode “CFO” er bestyrelsesformand i A. Uttenthals ejendomsselskaber, men det er ikke usædvanligt at når man har tillid til en person, at personen så får flere “opgaver”.

  Men hun ønsker sikkert at komme langt væk lige nu…

 2. @karen
  @Thomas

  Av… det havde jeg overset…

  Og iflg. biq.dk er hun formand for bestyrrelsen:

  ANETTE UTTENTHAL A/S formand 14-01-2008
  ANETTE UTTENTHAL ADMINISTRATION A/S formand 14-01-2008
  ANETTE UTTENTHAL EJENDOMME A/S formand 14-01-2008

  i ECONOMICA A/S er hun:

  Pia Jeanette Lorenzen adm. dir 22-06-2006

 3. Såfremt SB har planlagt dette her forvindingsnummer.

  Skulle man så ikke formode at SB også havde sørget for “lommepenge” til de første dage/uger.

  Det stemmer ikke med SB`s livsstil at være nødsaget til først at hæve kr. 1.600 og senere kr. 23.000.
  Det er jo virkelig peanuts i i denne sammenhæng.

 4. Den der Wunderboy 11 minutter over otte, den var noget værre end den der med “Matador og papirpengene” som Dorte fik kolde fødder af og rev ud af bloggen – det er godt der kan klippes og klistres!

  Men det var en intressant tanke!

 5. Hvad tror i nogle af de dkr. 1,6mia som de to Svenskere har snydt for i det her “Gizzmo-spillekonsol” kasino – er brugt til. Kunne man tro SB har startet på dem …. og at der er en forbindelse til AV den vej. Hmmm…..det her lugter af noget rigtigt smart, blandet sammen med noget lidt mindre smart – og noget der er organiseret

 6. @ Søren… Og jeg som troede, at det var kvinder, der elskede den slags stof. Og her har vi så en mand, der også digter:-)

 7. Er SB (Stein Bagger) på vandet, flygtende fra kanonild ?
  Hvis jeg husker rigtigt så havde SB havde en yacht i bestilling. (mener at have læst dettte et sted i en kommentar i en af Dorte’s blog, men kan ikke genfinde det, så måske husker jeg forkert)

  Anyway: En stor yacht og forbindelse til Dubai rimer.
  (Se evt. bla. også Rune Chrøis kommentar på http://it-bizzen.blogspot.com/2007/02/rigmnd-konkurrerer-p-strrelsen.html )

  En stor lystyacht kan tjene flere formål.
  – Lystfartøjer i de større klasser kan snildt udgøre base/bolig, og er (kan gøres) umulige at finde.
  – Smugling foregår lettest ad vandvejen.

  Hvor historien om Gizmondo, Carl Freer og Mikael P. Ljungman (se http://www.computerworld.dk/art/49223/baggers-svenske-forbindelser-paf-over-skandale )
  måske har betydning i forb. m. ITF/SB bedrageriet (og som inspiration for SB), så er forklaringen til SB’s skarpe forsvindingshjørne næppe det rent økonomiske, idet SB’s personlighed bare ikke efterlader så meget flagrende i vinden (datteren, papirspor, osv.).
  Næppe andet en SB’s frygt for sit eget liv vil så “pludseligt” få SB til forsvinde.

  Så, hvilke forretninger kan den mellemøstlige del af verdenen byde på?
  Et spørgsmål som Allan Vestergård bør kunne besvare (omend næppe ærligt, hvis han altså kender det sande svar, og det hvis det ærlige svar er “saftigt” og/eller farligt).

  SB har i ca. 10 år haft relation til mindst en HA’er (sikkerhedsrådgiveren Brian Sandberg, som også var en af de sidste, der så SB i Danmark før SB rejste til Dubai), og ….

  Er der mon nogen journalist, der har mod på at overveje en teori, hvor SB har været involveret i våbenhandel, men har foregnet sig mht. persongalleriet ? (ulovlig våbenhandel involverer formodentlig et persongalleri hvor ingen personer er hverken ligeså blåøjede som en “almindelig” legetim selskabsbestyrelse, eller “gennemskuelige” som andre samarbejdspartnere; og Konsekvenser v. blot formodning om fejltrin i en sådan handel kan indeholde mere krudt en blot et brev fra en advokat)

 8. tja når nu spekulationerne går.
  Det er da en underlig reaktion, at bagger bliver væk i Dubai, Jensby får det at vide af konen og straks et par dage senere erklærer ITF konkurs. Samtidigt har han taget ringbind fra et så kaldt hemmeligt kontor.
  Mon ikke oplysningen fra konen var en bekræftelse i hans ører…hvis det nu tænkes at bagger ikke længere var populær, eller havde udlevet sin nyttighed, og skulle likvideres?

 9. Der går, så vidt jeg kan læse mig til, fly direkte fra Abu Dhabi International Airport, Emiraterne til Nassau International Airport, Bahamas. Men hvorvidt der gik et fly den 27. kan jeg ikke opsnappe. Men er der ikke noget med at der har været observeret en ip-adresse netop fra Bahamas som ofte har frekventeret denne side efter den 27?

 10. Som “HP” skriver kl. 18.10; “Er der nogen der har lavet regnestykket og fundet ud af hvor meget SB evt. har siddet tilbage med efter skat, moms, lønninger til 139 pers., husleje, leasing afgifter og alle de andre omkostninger…?”
  Jeg er ikke djøfer, men har da hørt at bankerne har pligt til at være opmærksomme på om store pengebeløb kommer fra illegale penge. Hvis man skal overføre beløb i mange-millioners-klassen, burde det da vække interesse, selv når det er en direktør ?

 11. Det er jo ikke så svärt:
  Moms 140 millioner af 700 millioner.
  Lönninger ca 65 millioner 12 måneder
  Andre udgifter ca 70 millioner
  – til aktionærer
  – lys og varme rejser og telf….etc
  – leasingavgifter i snitt 20% 6 måneder 140 millioner

  Rest 425000 Millioner – det kan man godt bo på et tre stjerners hotel i Bahamas for i 235000 døgn med fuld forplejning.

 12. Pelican Bay at Lucaya is owned by Sundt AS, a private investment company based in Norway. Pelican Bay is the only investment that Sundt AS has in the Bahamas. Sundt AS is also the majority shareholder of Pandox, which is a specialized European hotel owning company, that currently owns 41 hotels in Europe and Montreal (10,000 rooms). Pandox’ hotels operate under well-known brands such as Scandic, Hilton, Radisson SAS, Crowne Plaza, Choice or are independently managed.

 13. @ Irri-Tanten
  @ Michael Larsen

  Ja tak for regnestykket for ét års drift og 6 mdr. leasing, men hvor længe har SB finansieret firmaet via svindel(tror han startede i 2001), aktionærerne har vist fået 50mill alene. Hvor fik han pengene fra i starten og hvor meget har det kostet ham til dato, i forhold til det beløb der nu mangler…?

  Er stadig ikke overbevist om hvor “guldrandet” hans egen exit har været og slet ikke hvis hans mål i virkeligheden var at komme ud på toppen med et rent renomé, han lyder jo som en pérson der har higet efter respekt fra kendte i alle landets samfundslag, ikke just noget han kan regne med i fremtiden…

 14. Hvis 90 % af omsætningen i ITF kom fra leasing provenuet, er der svindlet for langt mere end 5-600 mill. Så ser regnskabet jo således ud:

  Oms 2003+2004+2005+2006+2007+2008 * 0,9 = mange flere millioner

 15. @ Søren

  Ja, med mindre han bare ender som endnu en “stakkels” selskabs tømmer, som bliver beskyldt og dømt for at svindle med 100% af beløbet, men kun får ganske få % ud af det selv, det er jo set før…

 16. Erik Christiansen, Director A native of Denmark, Mr. Christiansen “retired” to Grand Bahama after a career as a highly successful European real estate investor. Throughout his career, Mr. Christiansen held executive positions in various real estate investment and management firms. Before relocating to Grand Bahama, he created Compagnie Financière du Benelux in Brussels, a privately held group managing assets of more than $1.5 billion.

  After moving to Grand Bahama, Mr. Christiansen became unable to rest on the sidelines as signs of economic resurgence and opportunity became clear for The Bahamas. He created the Lucayan Marina Village, Pelican Bay Hotel and the Ferry House Restaurant. Mr. Christiansen was educated as a mathematician and structural engineer.

 17. @HP

  Jeg går ud fra du er enig i at det rimeligt at myndighederne vil forsøge at dømme svindlere for det samlede beløb, uanset hvor meget den dømte har fået ud af det selv.

  Har den dømte ikke svindlet for egen vindings skyld – det er jo ikke tilfældet her uanset hvad da Stein Bagger også er aktionær – er straffen naturligvis mindre.

 18. Umiddelbart ser det ud som om Erik Christiansen har været pilot i danske forsvar, investeret på Manhatten og rigtig god til hoteldrift. Men kender han SB?

 19. Serud til de fleste i it factory ledelsen havde egne firmaer ved siden af.

  Domain Name:ITFACTORY.ASIA
  Domain Create Date:05-Aug-2008 12:16:14 UTC
  Domain Expiration Date:05-Aug-2009 12:16:14 UTC
  Domain Last Updated Date:04-Oct-2008 20:50:41 UTC
  Domain Status:OK
  Registrant ID:AT16038201-053
  Registrant Name:Carsten Sjoerup Organization:IT Factory A/S
  Registrant Address:Jaegersborg Alle 164
  Registrant Address2:
  Registrant Address3:
  Registrant City:Gentofte
  Registrant State/Province:
  Registrant Country/Economy:DK
  Registrant Postal Code:2800
  Registrant Phone:+45.70270073

  Carsten Sjørup CTO = http://www.phd.dk/

  Domain: phd.dk
  DNS: phd.dk
  Registered: 1997-01-07
  Expires: 2010-03-31
  Registration period: 3 years
  VID: no
  Status: Active

  Registrant
  Handle: PA5198-DK
  Name: PHD ApS
  Attention: Kenneth Demskov
  Address: Hørskætten 6A
  Postalcode: 2630
  City: Taastrup
  Country: Danmark
  Phone: +45 70 20 40 16

 20. Udmærket indslag med Dorte i DR2 Deadline 22:30 – men selvfølgelig alt alt for kort!

  Et helt simpelt spørgsmål som jeg stadig ikke har fået svar på efter at have læst en hel del rundt omkring: har IT Factory nogensinde haft et produkt der kunne bruges i praksis?

 21. @Søren og HP.

  Nu var det jo ikke nogen Due Dilligence jeg gjorde. Regnskaberne ligger jo hos politiet, der har jeg ikke adgang. det var bare sådan for at se, hvor mange penge det kunne blive. Med IBMS ting kan det nu blive lidt mere. Så en halv mijard i egen lomme er også noget at regne med.

  Så det må I undskylde. Men det er let at se, hvad der er gået galt i disse dage. Her er en link, der forklarer meget.

  http://epn.dk/teknologi2/computer/article1533142.ece

 22. Erik Ove redegjorde i 21-nyhederne for, at han og Jensby havde anvendt 48 timer på at lede kontoret igennem, fordi SB var forsvundet.
  Til allersidst havde de så fundet nøglekortet og kontoret på Schäffergaarden.
  Mit spørgsmål er bare: Hvis en person forsvinder, så vil man da ikke som første reaktion gennemrode kontoret i to søvnløse døgn. Man vil vel arbejde med at sikre den fortsatte drift under normale rammer, måske udnævne en midlertidig CEO, skabe tryghed for medarbejderne etc. Men vel ikke bruge al tiden på at lede efter mystiske spor – med mindre man ved de er der et sted ??

 23. Bare endnu en IT-boble, som sprang.

  Der findes sikkert mange andre IT-virksomheder i Danmark, som er opbygget på samme måde.

 24. @BO

  Med mindre man ved at noget er galt og har vidst det længe, men af forskellige (økonomiske) grunde ikke har fået sig selv til at gøre noget ved det. Det bekræfter jo den fremgangsmåde, der er brugt! “Jeg vidste ingenting” – men “jeg” handler hurtigt og gør det der skulle have været gjort, da Stein obstruerede salget tidligere i år.

  At se sandheden i øjnene, når man selv ryger “down the drain”, hvis man afslører det. Det er en forståelig obstruction. Det er set før, at to partnere troede de kunne styre hinanden i den retning man selv ville – men sådan går det ikke altid, når der er store indsatser på spil.

 25. @ Frederik Schyberg. Da jeg klikkede mig ind først gang, syntes jeg det var en sjov vinkel. 2. gang du havde lagt den samme kommentar/link ind, 3. gang, 4. gang…

  Ja, da blev det spam. Hvis du vil have trafik på din blog, så tag den hårde vej. Det er den eneste troværdige:-)

 26. @ ju(h)l… fik fjernet din link til ejendomsmæglerfirmaet på Bahamas. Lignede ren reklame, og så først din indledning i den lidt ældre mail. Sorry. Læg den evt. ind igen:-)

 27. Nu har jeg fattet det. Hvordan det hele hænger sammen. Artiklen i Computer World, der kom her klokken 22,00 i dag onsdag, tilførte de sidste brikker.

  ”Stein Bagger er under pres.”
  Han bliver nødt til at komme ud af det – væk.

  Her er min intuitive vision.

  Bestyrelsesformanden har vidst der var noget galt længe, men han har af gode (økonomiske) grunde ikke taget aktion på det.

  Han har mødt sin Axel Juul Jørgensen (Stein Bagger) i 2001 og i de mellemliggende år kalkuleret med, at han kunne styre denne (Stein Bagger) til at skabe en formue i en let overbevist verden.

  Men når grådigheden styrer og man tester sig med større ”testetoron hanner” så går det galt.

  Den opståede situation kan ikke være kommet bag på bestyrelsesformanden. Han har vidst det længe. Men hans protege har ikke opfyldt de krav som bestyrelsesformanden har stillet. Han har som den slingrer han er snakket sig udenom. Bestyrelsesformanden kom ikke igennem!

  Hvad sker der så? Psykologien er, at når man ved, at det kommer til at svide, at sige sandheden og få kortene på bordet, da forsøger man alt, for at undgå konflikten, som bringer en selv med i faldet.

  Det var presset fra meddirektørerne der udløste Stein Baggers handling. Bestyrelsesformanden var udmærket klar over, at der skulle ageres hurtigt, når filmen engang knækkede. Det gjorde han når det fælles korthus faldt sammen i og med Baggers forsvinden.

  Det er en logisk forklaring og den underbygger de fleste uregelmæssigheder i den opførsel og de handlinger der blev udført efter Baggers forsvinden. Min opfattelse er, og det er ren spekulation, at bestyrelsesformanden ikke har været delagtig i selve svindelen. Der findes simpelthen ikke noget motiv til det, som jeg ser det. Men han har svigtet groft i sin stilling som øverste ansvarlig – ellers er han snotdum!

  It is your pick.

 28. Når man har befundet sig i et parallelt falsk univers gennem længere tid, så begynder grænserne mellem rigtigt og forkert at blive udviskede – kombineret med en overnaturlig tro på egne evner, så har SB overhovedet ikke rystet på hånden i hele denne affære. Han har hele tiden haft det store forkromede overblik og har udført “mission possible” som en anden commandosoldat.

  Derfor tror jeg heller ikke, at han er gået i panik, da han foretager en telefonsamtale i Dubai – og modtager noget information som får ham til at indse, at han er afsløret. Jeg tror ikke på, at han ikke har garderet sig – at han ikke har haft en plan B klar. Han må have hele tiden have vidst, at han en dag kunne få brug for en bagudgang. Ja, timingen var dårlig og det var ikke optimalt, at han skulle flygte ud af Dubai og brænde sine broer….men jeg nægter at tro på, at denne beregnende mand ikke havde en nødplan på en ukendt destination klar.

  Og pengene? Hvor er de? Hvad enten det drejer sig om 500 millioner eller om en meget stor børneopsparing. Han kunne jo ikke bare sætte dem ind på en almindelig opsparingskonto i en dansk bank, vel? Står de så på en hemmelig bankkonto i Schweiz, er de overført til trediemand, eller er de overført til et udenlandsk skuffefirma, som SB kontrollerer. Følg pengene og find manden?

  SB ved naturligvis godt, at han afslører sit opholdssted, hvis han bruger sit kreditkort, så hans sidste chance for at bruge kortet var i lufthavnen – men hvorfor hævede han penge i 2 omgange i lufthavnen, et mindre og et større beløb? Det større beløb har selvfølgelig været penge til at overleve for indtil han kunne få adgang til sine skjulte millioner, men det mindre beløb? Et umiddelbart gæt er at det var til betaling af flybilletten, og når man kender beløbet, må man kunne regne sig frem til destinationen? Elementært, min kære Watson.;-)

  Jamenaltsåforhulen hvor jeg vrøvler…er vist på tide jeg går i symbiose med min hovedpude.

 29. @Tommy J: Hvis vi kan linke ITF med et af de hoteller Erik Christiansen er medejer af i København, f.eks. “27” eller “Scandic”, så er der stor sandsynlighed for at han er på Pelican Bay. Man booker ikke bare ind uden videre på et internationalt hotel under falsk navn, eller som eftersøgt af interpool. Det kræver at man kender ejeren eller en manager.

 30. Faldt over en amerikansk artikel om emnet med overskriften “Interpol Seeks IBM Partner CEO In Fraud Case”. De har forsøgt at få kommentarer fra Ernst & Young, IBM og Avnet uden held. Artiklen fortæller intet nyt as such men den er da skrevet lidt ‘cowboy’ agtig synes jeg

  http://www.crn.com/software/212201494
  (fra Channel Web)

 31. Jeg nægter at tro på, at det er én mands værk.

  Mit gæt er, at der er mindst 5 mand i IT Factory, som på et tidspunkt, meget tidligt, er købt til tavshed for et symbolsk beløb, men det har blokeret dem ifht. at afsløre SB.

  Han har 100% sikkert dokumentation for at have betalt dem (småpenge), men nok til at de krøb i flyverskjul.

  anti-sharia

 32. Jeg kan simpelthen ikke begribe hvordan en bank, som Danske Bank, kan låne op imod 350 mill. ud via deres leasing selskab, uden, at de én eneste gang har taget en flyvemaskine ud til en af destinationerne for at tjekke om der står et anlæg på adressen!
  Det virker dybt amatør-agtigt og for mig er der slet ikke tvivl om, at Hr. Peter Straarup, snart skal træde i karakter og få fyret den øverste ansvarlige for denne lemfældige omgang med aktionærernes penge! Og hvis ikke, så bør han omgående træde tilbage fra sin stilling!
  Det er sgu da dem der påstår de har forstand på penge, men det duer jo altså ikke hvis man ikke har almindelig sund fornuft i livet! Og jeg mener virkeligt at de er en forsamling af amatører!
  Hvad angår Hr. Asger Jensby, så er han vist gået på pension for længest! Jeg har aldrig hørt om en bestyrelses formand der ikke personligt sætter sig i kontakt med både store leverandører og kunder for at tjekke deres eksistens. Det er helt normalt, at man går en tur rundt hos disse partnere og ser, om alt ser OK ud, er der et varelager, medarbejdere osv osv. Der kan i mine øjne ikke være tvivl om, at Hr. Jensby har et stort ansvar for dette morads!
  Hvad med Skat?? Hvorfor reagerer de ikke på de meget påfaldende høje brutto avance procenter i ITF?? De har ellers travlt nok med at kontrollere dette i små danske virksomheder!

Comments are closed.